Menukort
Forretter |
|
Havfruens flødelegerede fiskesuppe – dertil hjemmebagt flûtes & smør |
125,- |
Oksecarpaccio – på sprøde salater m. basilikum/persilleolie & hjemmebagt flute |
125,- |
Dagens salat – dertil hjemmebagt flute og smør |
55,- |
Fiske retter |
|
Skaldyrssauté m/ kammuslinger & prawns – dertil bornholmsk safran pasta |
245,- |
Dagens friske fisk – spørg venligst deres tjener |
dagspris |
Kødretter |
|
Confit af andebryst m/ blåbærcreme – dertil dagens grønt & kartoffel |
235,- |
Kalvemedaljon m/østershatteragout – Dansk gastrokalv dertil dagens grønt & kartoffel |
259,- |
Oksefilet på egetræsplanke – med hjemmelavet kartoffelmos og hvidløgssmør |
235,- |
Dessert |
|
Lun chokoladefondant – ”blødende hjerte” – med frugtpuré, frisk frugt & vaniljeis |
89,- |
Hjemmelavet is på nøddebund – med frugtpuré, frisk frugt & flødeskum |
72,- |
Husets rabarberkage med flødeskum | 50,- |
Vegetarretter |
|
Grønsagsplanke – med hjemmelavet kartoffelmos og hvidløgssmør |
175,- |
Børneretter |
|
Børne hakkeplankebøf, med hvidløgssmør – dertil hjemmelavet kartoffelmos eller kartoffel |
125,- |
Børne is med chokoladesauce & frisk frugt | 50,- |
Børneportion af hovedretter (under 12 år) | 150,- |