Menukort
Forretter |
|
Havfruens flødelegerede fiskesuppe – dertil hjemmebagt flûtes & smør |
135,- |
røget svine mørbrad – på sprøde salater m.ærte pure & rygeost creme & hjemmebagt flute |
125,- |
tapas tallerken – 3 x fisk & kød med tilbehør |
135,- |
Fiske retter |
|
Skaldyrssauté m/ kammuslinger & prawns – dertil bornholmsk safran pasta |
295,- |
Dagens friske fisk – spørg venligst deres tjener |
dagspris |
Kødretter |
|
Confit af andebryst m/ blåbærcreme – dertil dagens grønt & kartoffel |
278,- |
Kalvemedaljon m/østershatteragout – Dansk gastrokalv dertil dagens grønt & kartoffel |
295,- |
Oksefilet på egetræsplanke – med hjemmelavet kartoffelmos og hvidløgssmør |
278,- |
Dessert |
|
Lun chokoladefondant – ”blødende hjerte” – med frugtpuré, frisk frugt & vaniljeis |
99,- |
havfruens sommer drøm med vaniljeis sukker syltede jordbær makroner frisk frugt & flødeskum | 82,- |
Husets rabarberkage med flødeskum | 60,- |
Vegetarretter |
|
Grønsagsplanke – med hjemmelavet kartoffelmos og hvidløgssmør |
200,- |
Børneretter |
|
Børne hakkeplankebøf, med hvidløgssmør – dertil hjemmelavet kartoffelmos eller kartoffel |
130,- |
Børne is med chokoladesauce & frisk frugt | 60,- |
Børneportion af hovedretter (under 12 år) | 160,- |